background background background background background

Kosár

A kosara üres.

Pigments GOLD .3 HAJSZÍNEZŐ


Raktáron

10.500 Ft

Egységár:
116.667Ft / l
8.268 Ft +áfa
A fentebb feltüntetett ár csak webshopos vásárlás esetén érvényes.
listaár: 11.640 Ft
Ideális megoldás a természetes és festett, meleg szőke árnyalatok aranyló fényének újraélesztésére, valamint a természetes haj finom színeinek a kiemelésére. Szabadalmaztatás alatt. Parabénmentes. Az alábbi keverési arányok alapján keverjük össze a kiválasztott ALFAPARF MILANO termékkel és folytassuk a kívánt szolgáltatással.ÁPOLÁS (10:1); 10 g Sampon/Kondicionáló/Maszk/Ampulla + 1 g Pigments (2 pumpa)FESTÉS (20:1); 60 g Hajfesték + 90 g aktivátor + 3 g Pigments (6 pumpa)FORMAVÁLTOZTATÁS (10:1); 80 g Smoothing Fluid + 8 g Pigments (16 pumpa); 100 g Neutralizáló + 10 g Pigments (20 pumpa)STYLING: 0,25 g minden egyes alkalmazásnál (0, 5 pumpa)További információk a termékleírásban.
1
Cikkszám 8022297042411
Termékcsalád Pigments
Kiszerelés 90 ml
Márka Alfaparf Milano
Származási hely Olaszország

Összetevők:

AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PHENOXYETHANOL, BASIC YELLOW 87, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LACTIC ACID, BASIC ORANGE 31, BASIC RED 51, BASIC BLUE 124, SODIUM HYDROXIDE

Figyelmeztetések:

Figyelmeztetések: A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük olvassa el és kövesse a felhasználási útmutatót. Ez a termék nem 16 évnél fiatalabb személynek készült. Az ideiglenes tetoválások, mint a fekete henna fokozzák az allergia kockázatát. Ne fesse be a hajat, ha kiütéses az arc vagy a hajas fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült; ha korábban voltak hajfestés utáni nem várt reakciói vagy a múltban az időleges tetováló anyag, mint a fekete henna irritációt okozott. Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek bőrirritációt okozhatnak, ezért javasoljuk, hogy az alábbi útmutatás alapján, végezzen érzékenységi bőrpróbát. Ne használja szempilla vagy szemöldök festésére, mert vakságot okozhat. Ne kerüljön szembe! Ha a termék szembe kerül, azonnal mossa ki. Amennyiben nemkívánatos mellékhatásokat érzékel, azonnal függessze fel a termék használatát, ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvoshoz! A termék súlyos bőrirritációt okozhat egyes felhasználoknál, ezért a termék használata előtt mindig el kell végezni érzékenységi bőrpróbát. Az érzékenységi bőrpróbához a fül mögött vagy az alkar belső részén tisztítsunk meg egy kisebb bőrfelületet szappanos vízzel vagy alkohollal, majd egy kevés, használatra kész hajfestéket vigyünk fel a megtísztított bőrre és hagyjuk megszáradni. 24 óra elteltével gyengéden mossuk le a bőrfelületet szappanos vízzel. Amennyiben semmilyen jellegű irritáció vagy gyulladásos tünet nem jelenkezik, akkor általában nincs túlérzékenység a hajfestékre. Az érzékenységi bőrpróbát minden egyes használat előtt el kell végezni. A hajfesték semmilyen esetben nem használható szemöldök vagy szempilla festésére, mert súlyos szemgyulladást vagy vakságot okozhat. Kizárólag professzionális felhasználásra.

Sale